Amikor a tervező elspoilerezi az új formát

  • Nézd, de menő az új formánk – mutatta Arnold a látványtervet
  • Igen, nagyon szuper lett, végre van nagyon keskeny fejformára egy kicsit extrább vonalvezetéssel
  • Mindenkinek nagyon tetszik már vagy 20-an like-olták
  • Miiiiii? Kiraktad az instára????

Ahogy a különböző ruhatervezők, divatházak esetében is jellemző a kollekciófrissítés, a szemüvegkeretek piacán, így a Thinwood is jellemző. Ebben az iparágban nem a fastfashion diktálta tempó a jellemző – ami alól persze kivétel a fastfashion márkák napszemüveg- és szemüvegkollekciója – így Thinwood szempontból is inkább a fenntarthatóság jegyében évi egy kollekciófrissítést határoztunk meg. Természetesen egy évre több újdonságot is szoktunk tervezni. Például a partnereinkkel kialakított folyamatok fejlesztése, technikai innovációk, amik nem feltétlen olyan látványosak, mint egy új modell, forma bevezetése.

Ahogy a felütésben is olvashattátok Arnoldnak annyira tetszett a saját maga által tervezett új forma, hogy nem tudta magában tartani és kitette az Instagramra. Aminek az lett a következménye, hogy többen lecsaptatok rá, sőt még a partnereink is jelezték rendelési szándékukat.

A forma, ami ekkora sikert aratott Telma névre kereszteltük és a T kollekcióban illesztettük. A kollekció sajátossága, hogy a front szélessége az Exact (4 mm vastag front) és Lite (2 mm vastag front) kollekciók között van, 3 mm. Eredetileg egy mélyfekete kollekciót terveztünk 6 formával és mivel a “Black collection” túlságosan egyértelmű lett volna, így az összes modell neve t-vel kezdődik, ami a széria névadója.

A Telma az egyik legkisebb női szemüvegkeret formánk. Egy picit szakít a Thinwood “hagyományokkal” ugyanis a szár illeszkedése a fronthoz szinte észrevehetetlen és a csavarok egy-egy apró ékszerként egészítik ki. A formába kerülő lencse egyértelműen szögletes, ám a lágy vonalak. A front vastagságával való játék és a tompa ívek egy nagyon elegáns összhatást eredményeznek. A smart casual öltözködés egyik tökéletes kiegészítője.

A forma többször bebizonyította, hogy mind napszemüvegként, mint optikai keretként is megállja a helyét.

Természetesen a Thinwood SzemüvegSzabóságban ezt is bárkire rá tudjuk szabni és átméretezni.

Reméljük felcsigáztunk, irány a Thinwood SzemüvegSzabóság:

https://thinwood.booked4.us/public/