IDŐPONT FOGLALÁS

Fedezd fel a Thinwood innovációját, a Chrome kollekciót.

Ez a karbon textúrájú, alumínium textilből készült anyag 12 pasztellszínben érhető el. Pillekönnyű és rugalmas, ez az egyedi, enyhén fényes textúra, maximális kényelmet és stílust biztosít, így a szemüveg viselése egész nap öröm.

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ ALAPANYAG

Erről az egyedi alapanyagról elmondhatjuk, hogy tudja mindazt, amit a korábban is használt high-tech alapanyagok, sőt talán egy kicsit többet. A megszokott könnyedség, variálhatóság és mérnöki pontosság mellé társul a teljesen egyedi textúra és a visszafogott csillogás, mely férfiasan elegáns és akár nőiesen harmonikus. Nem véletlen, hogy mindkét nem képviselői előszeretettel választják a Chrome-ot.

LÁGY CSILLOGÁS

A Chrome kollekciónak nagyon különleges a textúrája, ami az alumínium-textil alapanyagnak köszönhető. Bár a fő célcsoportnak leginkább a különleges, de elegáns keretre vágyó férfiakat gondoltuk, egyre inkább bebizonyosodik, hogy a nők körében is töretlenül népszerű, elsősorban a nőiesebb formákkal és lilás-rózsaszín színekkel.

SZŐTT TEXTÚRA

A Chrome szemüvegkeret lényege a karbon ihletésű, alumínium-textil anyagban keresendő. Sokat kísérleteztünk vele, nagyon szeretjük és vásárlóink is kedvelik. Jellemzői a zsákszövés minta, a hologramos fényes felület, és a színek és fények különleges játéka a kereten. Ehhez társítottunk vagány, bevállalós, szokatlan formákat, melyek mind a nőknek, mind a férfiaknak remekül állnak.

MODERN

A Chrome szemüvegkeretek egyedi formákban és különleges színekben készülnek a SzemüvegSzabóságban, ahol innovatív alapanyagokból, fenntartható gyártási folyamatokkal, személyre szabott élményt nyújtunk. A Chrome szemüvegkeretek legalább olyan népszerűek, mint a vékonyságáról ismert Thinwood szemüvegkeretek, illetve a markánsabb stílust képviselő Acryl alapanyagból készülő keretek.

EGYEDI

Azok számára kitűnő választás, akik szeretnének valami egyedit viselni, ugyanakkor visszafogottabb árnyalatokban gondolkodnak a színválasztást illetően. Üzletünkben az egyedi szemüvegkeretekbe századpontos dioptriát tartalmazó szemüveglencsék kerülnek, melyek egy, a mesterséges intelligencia alkalmazásával is felruházott modern műszer segítségével kerülnek bemérésre, kiegészítve a diplomás optometrista szakember által végzett alapos, mindenre kiterjedő többlépcsős látásvizsgálatot.

SZEMÉLYRE SZABOTT

Ha szeretnél egy kizárólag a te paramétereidhez igazított, akár Chrome szemüvegkeretet, akkor jelentkezz be hozzánk vizsgálatunkra, vagy látogasd meg üzletünket a Kelet Károly u. 6 szám alatt Budapesten, a Mechwart liget közelében. Az innovatív alapanyagok és a fenntartható gyártás révén minden Thinwood szemüvegkeret a kreatív elegancia és a kimagasló minőség megtestesítője.

IDŐPONT FOGLALÁS