IDŐPONT FOGLALÁS

A korábbi Custom Shop eseményeink eredménye, hogy létrehoztuk a Thinwood SzemüvegSzabóságot. Nagy álmunk volt egy szemüvegkeret showroom, ahol a vevőinkkel együtt tudjuk megálmodni a tökéletes szemüvegkeretet.

Szerettük volna, ha ez az egyediség és közös tervezés a Thinwood szemüvegkereteknél egy kiemelkedő szolgáltatás legyen. Különbözőek vagyunk, mind stílus, ízlés mind az arcunk vonásai szempontjából. Lehetőséget adunk arra, hogy mindenki kifejezhesse az egyéniségét és az arcára tudjuk “szabni” a keretet, úgy hogy több száz szín és minta közül tudtok választani. Ez egy remek eszköz arra, hogy a vásárlóink egy olyan szemüveget kapjanak, aminek megalkotásában ők is részt vettek. 

Thinwood SzemüvegSzabóság

Biztosan sokan ismeritek azt az érzést, amikor egy nagy dologra vágytok, majd beérik és sikerül. Ilyen érzés most a Thinwood SzemüvegSzabóságba nap mint nap bejönni.

Ha szemüveges vagy egy keretvásárlási folyamaton már biztosan átestél. Tudod milyen az, amikor tetszik egy szemüvegkeret, de nem jó a mérete vagy nem tetszik a színe, talán picit nagy… Több dilemmával kell megküzdeni és valamiből engedni, hogy végül válasszuk egyet, mert látni viszont szeretnénk.

A célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan helyet, ahol a középpontban a kompromisszummentes szemüvegkeretvásárlás és az egyedi igények teljeskörű kiszolgálása áll. Az egyedi forma- vagy mintatervezésen túl, kérhetitek a kedvenc színeitekben vagy Pantone kódok alapján az új Thinwood kereteiteket. Hozd el a saját grafikád, ha azt szeretnéd viszontlátni a szemüvegkereteden. 

Tehát a fókusz azon van, hogy a teljesen individuális kéréseknek tegyünk eleget. 

Mi történik ha eljössz hozzánk?

Először kicsit megismerjük egymást, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a tökéletes szemüvegkerettel térj haza. Itt kitérünk az elképzeléseidre és arra is, hogy milyen céllal kerestél fel bennünket.

Ezek után következik a forma választása:

  • meglévő modellekből tudsz választani
  • átalakítunk egy meglévő formát, kvázi alapnak használjuk
  • egy teljesen új formát hozunk létre a te elképzeléseid szerint.

Kiválasztottuk a formát, most jöhet a szín és a minta. Választhatsz a meglévő minták közül, hozhatsz előre elkészített grafikát, saját rajzot vagy akár a gyermeked alkotását. Ha jobban tetszik, természetesen egyszínű is lehet az új Thinwood kereted.

Miután mindent megbeszéltünk készítünk egy látványtervet, hogy biztosan minden a tervek szerint készüljön el.

Természetesen szemvizsgálatra is van lehetőségetek, ehhez az időpontválasztó linken a “látásvizsgálattal együtt” csomagot válasszátok.

IDŐPONT FOGLALÁS

Nézd meg a legutóbbi tervezéseinket