IDŐPONT FOGLALÁS

A kézi megmunkálással történetet adhatunk egy-egy keretnek, átadható a szemüvegkészítés szeretete és így már nem csak egy kiegészítő lesz.

Ami a Thinwood egyik fő esszenciája az alapanyag és a személyre szabhatóság. Arnold által fejlesztett, kikísérletezett high-tech alapanyaghoz társítottunk egy 27 színből álló színskálát, mely az alapkollekció részét képezi. A kereteket teljes mértékben az archoz tudjuk igazítani, személyre szabni. Ez utóbbi talán azért is nagyon izgalmas, hiszen nem csak ízlés tekintetében, anatómiai szempontból sem vagyunk egyformák.

“A kísérletezés fázisában sokszor gondoltam arra, hogy milyen nagyszerű érzés lenne, ha az én termékemet keresnék az emberek a különböző optikákban. A folyamat része volt, hogy lépésről lépésre haladjak, hiszen így tudtam a legjobban megismerni és kiismerni az előállított produktum tulajdonságait, határait. Végül sikerült létrehoznom az első piacképes darabot.” (Arnold)

Az értékesítés először néhány hazai optikában, showroomban indult, külföldön pedig a vállalkozókedvű optikusoknak nyerte el a tetszését, akikkel a mai napig nagyon jó partnerséget ápolunk. A külföldi partnerek mellett közel 20 magyar optikában találhatóak meg a termékeink, ami kiegészül a budapesti Thinwood SzemüvegSzabósággal.
A cégalapítás után nem sokkal kiderült, hogy a Thinwood nem egy egyszemélyes vállalkozás. Ezért jelenleg a gyártás Arnold édesanyja feladatkörébe tartozik. A technikai tanácsok és az optikus nyelven műhelyezés Bencéé, aki gyakorlatilag a kezdetektől a márka mellett áll. Zsófival először a magánéletünk kapcsolódott össze, majd később fogalmaztuk meg, hogy mi lenne, ha a Thinwood közös projekt lenne. Így belevágtunk. 

“Az egyik fő feladatom, hogy Arnold álmodozó és fantasztikus kreatív gondolatait kicsit közelebb hozzam a valósághoz és a megvalósíthatósághoz. Ezzel segítségemre van az FMCG piacon szerzett közel 10éves tapasztalatom, ami nagyon jól kiegészíti Arnold elképzeléseit.” (Zsófi)

Akik hozzájárulnak a Thinwood sikeréhez

Kis-Varga Zsófia
Kis-Varga Zsófia

Sales manager

Talákozhatsz vele a SzemüvegSzabóságban, vagy egy optikában. Segít, ha elakadnál a színek és formák világában.

Varga Róbert
Varga Róbert

Optometrista

Laza habitusa mellett, munkájában rendkívül precíz, segítőkész és profin kezeli a legváratlanabb helyzeteket is.

Kis Arnold
Kis Arnold

alapító

“I made your glasses!” - Fordulj hozzá bármilyen kéréssel, biztos lehetsz benne, hogy egy egyedi keret lesz a végeredmény.

Bakos Kata
Bakos Kata

Marketing manager

A social platformok szakértője, remekül lehet vele ötletelni, hiszen roppant mód sokoldalúan tudja megközelíteni a feladatokat, új projekteket.

Kis Ilona
Kis Ilona

Termelésvezető

A Thinwood csapat lelke és a leggondoskodóbb tagja Ilona, aki a termelésvezetőnk. Sokan tudjátok, hogy ő Arnold édesanyja.

Balázs Bence
Balázs Bence

Műhelyvezető

A csapat aranykezű műhelyese. Neki nincs lehetetlen, ha csiszolásról van szó. Proaktív hozzáállásával a termékfejlesztésünk lelke.