IDŐPONT FOGLALÁS

Modern alapanyag, egyedi színvilág.

Ismerd meg a Thinwood Acryl szemüvegkereteit! Ez a modern alapanyag tökéletes illeszkedést biztosít az arcon, és könnyedségével, kényelmével, valamint széles színskálájával emelkedik ki. Az alapanyag testesebb az előző szériákhoz képest és tartósabb, mint az acetát, így a komfort és az egyediség kompromisszumok nélkül valósul meg.

EGYEDI SZÍNVILÁG

Ismerd meg a Thinwood Acryl szemüvegkereteit! Ez a modern alapanyag tökéletes illeszkedést biztosít az arcon, és könnyedségével, kényelmével emelkedik ki. Az Acryl tartósabb és ellenállóbb, mint az acetát, garantálva a hosszú távú megbízhatóságot és kényelmet.

TESTES

Az Acryl alapanyag testesebb az előző szériákhoz képest, így még masszívabb és tartósabb. Ez az új anyag biztosítja, hogy a Thinwood szemüvegkeretek stílusosak és rendkívül ellenállóak, kompromisszumok nélkül valósítva meg a komfortot.

MODERN ALAPANYAG

A Thinwood Acryl szemüvegkeretei széles színskálával rendelkeznek, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő darabot. Az egyedi színvilág biztosítja, hogy minden keret különleges és egyedi legyen.

A 2023-as Szemüvegkeret-tervező verseny díjátadóján kihasználtuk a teltházas rendezvényt és a médiafigyelmet arra, hogy bemutassuk a publikumnak a legújabb Acryl szemüvegkeret kollekciónkat.

Ezeket a szemüvegkereteket kétféle igény hívta életre. Egyrészt Arnold úgy gondolja, hogy a nem fejlődés, a nem tanulás egyenlő a tunyasággal, a megrekedéssel, ezért lényegében folyamatosan új anyagokkal kísérletezik. Az Acryl kollekció 6 hónapos fejlesztőmunkát követően jött létre, azaz szinte fénysebességgel a klasszikus Thinwood alapanyaghoz képest, ami egy 4 évig tartó folyamat eredménye volt.

A másik igényt a SzemüvegSzabóság vendégköre fogalmazta meg, hiszen a leggyakoribb nálunk elhangzó kérdés, hogy ez a vékony anyag mennyire bírja a strapát, nem törik-e könnyen? Egyébként nem, de úgy éreztük, hogy itt az idő előállni valami masszívabb, testesebb anyaggal, ami végül az Acryl lett. Megőriztük a Thinwood lényegét: az izgalmas színeket, a méretre szabható változatos formákat, és az észrevétlen könnyűséget. Az Acryl kollekciónk ötvözete egy tradicionális szemüvegkészítési technikának és egy modern alapanyagnak.

Ez a kollekció jelenleg 16 féle színben és az összes egyedi formában is érhető el, de már folyamatban van a színpaletta bővítése és a színek kombinálhatóságának fejlesztése.

IDŐPONT FOGLALÁS