IDŐPONT FOGLALÁS

Limitált. Egyedi. Acryl.

Ezek az anyagok csupán néhány keretre elegendőek és negyedévente új készlettel frissítjük őket, hogy garantáltan ne találkozz két egyformával. Bármilyen formát választhatsz, személyre szabhatod, és akár kombinálhatod is őket, így a szemüveged biztosan nem jön szembe az utcán. Az alapanyagok tökéletes illeszkedést biztosítanak az arcon, így minden darab egyedi és különleges.

EGYEDI ALAPANYAG

A limitált Acryl kollekció egyedi jellemzői közé tartozik, hogy az alapanyagokból csupán néhány keret készül, és negyedévente új mintákat rendelünk, hogy a kollekció mindig friss és egyedi maradjon. Az anyagok variálhatósága lehetővé teszi a minták ötvözését, így minden egyes szemüvegkeret valóban megismételhetetlen. A gyártási folyamata az eddigi kollekcióktól eltérően történik, így a nyers anyagokból különleges technikával készítjük el a szemüvegkereteket. 

SZEMÉLYRE SZABOTT

A Thinwood limitált Acryl kollekció: egyedi és megismételhetetlen mintáival, limitált elérhetőségű alapanyagaival és méretre szabható formáival biztosítja, hogy minden szemüvegkeret tökéletesen illeszkedjen viselőjéhez. Vásárlóink egyedi paraméterei alapján milliméter pontosan az archoz igazíthatóak a keretek, garantálva a személyre szabott élményt. A fenntartható gyártási folyamatok és a kimagasló minőség mellett a kollekció a kreatív eleganciát is képviseli.

KÖNNYŰ

A Thinwood legújabb limitált Acryl kollekciója a szemüvegkeretek világában egyedülálló újítást képvisel. Ez a különleges széria az innovatív alapanyagok és a fenntartható gyártási folyamatok tökéletes példája. Az Acryl alapanyagok felhasználásával készült keretek nemcsak rendkívül tartósak, hanem lenyűgözően könnyűek és kényelmesek is.

A kollekció megalkotásakor az a cél vezérelt minket, hogy az Acryl kollekció valamilyen formában mintás is lehessen. Az újítás és kísérletezés iránti elkötelezettségünk eredményeként születtek meg ezek az egyedi és megismételhetetlen minták. A limitált alapanyagok különlegessége abban rejlik, hogy variálhatóak egymással, így minden keret teljesen egyedi lehet.

Megőriztük a Thinwood lényegét: az izgalmas színeket, a méretre szabható változatos formákat, és az észrevétlen könnyűséget. Az Acryl kollekciónk ötvözete egy tradicionális szemüvegkészítési technikának és egy modern alapanyagnak. 

A limitált Acryl kollekció egyediségét az adja, hogy minden egyes minta megismételhetetlen. Az alapanyagok különlegessége és a gyártási technikák lehetővé teszik, hogy minden szemüvegkeret egyedi és személyre szabott legyen. Vásárlóink egyedi paraméterei alapján a keretek milliméter pontosan az archoz igazíthatóak, így a személyre szabott élmény garantált. A fenntartható gyártási folyamatok és a kimagasló minőség mellett a Thinwood limitált Acryl kollekciója a kreatív eleganciát is képviseli.

Te is egyedi vagy, ahogy a szemüveged.

Ha szeretnél egy igazán különleges, egyedi szemüvegkeretet, amely garantáltan nem jön szembe az utcán, akkor látogass el a SzemüvegSzabóságba. Üzletünkben a legmodernebb technológiák segítségével, diplomás optometristánk, Varga Robi precíz látásvizsgálatot végez, hogy szemüveged tökéletesen illeszkedjen hozzád. Az időpontfoglalás gombra kattintva tudsz időpontot kérni, és ha a látásvizsgálat is esedékes, akkor mindenképpen a Látásvizsgálat – szemüvegkeret tervezéssel, vásárlással opciót válaszd!

Várunk szeretettel üzletünkben a Kelet Károly u. 6 szám alatt Budapesten, a Mechwart liget közelében, hogy együtt megalkothassuk számodra a tökéletes szemüveget. A Thinwood limitált Acryl kollekciója a kreatív elegancia, a kimagasló minőség és a személyre szabott élmény megtestesítője.

IDŐPONT FOGLALÁS