IDŐPONT FOGLALÁS

A Thinwood Blog az érdekes és izgalmas történteken kívül bemutat olyan témák is,  amik kicsit informálisabbak, szakmaibbak.

Szeretnénk felhívni a figyelmetek arra, hogy mennyire fontos a szemüvegkeret választás és annak helyes beállítása. Hiszen ez nem csak egy design elem, hanem az egyik legfontosabb érzékszervünket, a szemünket segíti. Tudtátok, hogy a testünk alig 2%-a a szemünk, mégis elengedhetetlen része mindennapjainknak. Igyekszünk a Thinwood blog tartalmát feldobni egy-egy interjúval vagy esemény beszámolójával. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Thinwood keretek az optikák világán kívül, abszolút beleillenek a divat és design kategóriákba is. Így ha túllépünk azon, hogy a szemüvegkeret egy “gyógyászati segédeszköz” és elképzeljük mint egy menő kiegészítőt, máris más hatást tud kelteni. 

Szemüveg, ami nem jön veled szembe az utcán – A Thinwood SzemüvegSzabóságban jártam

Szemüvegesként mindig nagy dilemmát jelentett számomra a megfelelő keret kiválasztása. A széles, kerek arcomhoz kevés forma passzol, és ha nagy nehezen sikerül olyat találnom, ami tetszik, az általában kényelmetlen. Szeretem a merész színeket, de a magyar optikák, ahol túlnyomó részt szolid fekete/barna kereteket tartanak, nem képesek az egyedi igényeimet kielégíteni. Aztán megismerkedtem a Thinwood márkával, és ez az akadály teljesen elhárult: SzemüvegSzabóság-szolgáltatásuk keretében megszületett a számomra minden tekintetben tökéletes szemüveg.

Read More

IDŐPONT FOGLALÁS