IDŐPONT FOGLALÁS
Művészeti alkotás a szemüveg mintáján köszön vissza

Mit keres egy művészeti alkotás részlete egy szemüvegen? Major Kriszta képei és a SzemüvegSzabóság egyedisége, lehetővé tette, hogy a képek ihlette szemüvegkeretek létrejöjjenek, közvetítve azt a szabdságot és sokszínűséget, ami a közös metszete a festményeknek és a szemüvegkeret-tervezésnek.

A 2022-es év utolsó projektje Major Krisztina UniverZOOM kiállítása volt, melynek helyszínét a KUBIK coworking adta. A megnyitón debütált a Thinwood és Kriszta kollekciója, melyet az Axis Mundi című sorozata ihletett. A tervezés fázisaiban szem előtt tartottuk, hogy melyik forma, melyik képpel tud összhangba kerülni. Fontos, hogy a minkikollekció darabjai illeszkedjenek Kriszta személyiségéhez és ahhoz amit az alkotásai közvetítenek.
Az este egyik fénypontja egy fantasztikus divatshow volt, ahol bemutatásra kerültek a közös kollekció darabjai, melyekről Sophi beszélt a narráció során. A modellek letisztult, egyszínű, nude ruhákat viseltek, hogy semmi ne vegye el a fókuszt a szemüvegkeretektől. Egy stylist életében ez egy nagyon nehéz feladat, hiszen ha a divatbemutató szót meghalljuk, akkor izgalmas, meghökkentő és színes ruhadarabok jutnak az eszünkbe. Itt pedig pont ezt a részét próbáltuk tompítani. Az esemény stylistja Somogyvári Edit, parádésan oldotta meg ezt a feladatot. Az este hangulatáról, buborékjairól pedig – ahogy már megszokhattátok – a Hungaria pezsgő gondoskodott.

A Thinwood SzemüvegSzabóság – többek között – az ilyen egyedi kérések miatt jött létre. Együttműködésünk alapja, az a diverzitás, egyediség, ami a képek által közvetített mondanivalóban is megjelenik. A kollekció célja, hogy a kép egy részletét a szemüvegkeretünkön viselhessük, merjünk kitűnni a szürke hétköznapokból vagy legyen egy fantasztikus kiegészítője egy eseményen való megjelenésnek. A festészet az önkifejezésünk eszköze, miért ne lehetne a szemüvegünk is?
Egy ilyen keret remek kiegészítője a hétköznapoknak is, legyen szó irodai környezetről vagy hordható napszemüvegként is, viselője egy igazán egyedi alkotás tulajdonosa lehet. A műalkotást nem csak a szobánk falán, hanem a szemüvegünkön is megcsodálhatjuk.

A mintakatalógusban megtaláljátok Major Kriszta műveit is. Így ti is kérhetitek bármelyik keretre, ehhez csak egy foglalás szükséges és máris kezdődhet a SzemüvegSzabóság varázslata.

 

időpont foglalás