Biztosan sokan ismeritek azt az érzést, amikor egy nagy dologra vágytok, majd beérik és sikerül. Ilyen érzés most a Thinwood SzemüvegSzabóságba nap mint nap bejönni.

Ha szemüveges vagy egy keretvásárlási folyamaton már biztosan átestél. Tudod milyen az, amikor tetszik egy szemüvegkeret, de nem jó a mérete vagy nem tetszik a színe, talán picit nagy… Több dilemmával kell megküzdeni és valamiből engedni, hogy végül válasszuk egyet, mert látni viszont szeretnénk.

A célunk az volt a SzemüvegSzabósággal, hogy létrehozzunk egy olyan helyet, ahol a középpontban a kompromisszummentes szemüvegkeret vásárlás és az egyedi igények teljes körű kiszolgálása áll. Vagyis eljött a személyre szabott szemüveg ideje. Az egyedi forma- vagy mintatervezésen túl, kérhetitek a kedvenc színeitekben vagy Pantone kódok alapján az új Thinwood egyedi szemüvegkereteiteket. Hozd el a saját grafikád, ha azt szeretnéd viszontlátni a szemüvegeden.

Tehát a fókusz azon van, hogy a teljesen individuális kéréseknek tegyünk eleget. 

Story

A korábbi Custom Shop eseménysorozat iránti hatalmas érdeklődés (pontosabban az egyedi szemüvegek iránti megnőtt kereslet) eredménye, hogy létrehoztuk a Thinwood SzemüvegSzabóság -ot. Nagy álmunk volt egy szemüvegkeret showroom, ahol a partnereinkkel és a vásárlóinkkal is tudunk találkozni, bemutatni az újdonságainkat. 

Érdekes érzés most visszagondolnunk, az első Custom Shop esemény szervezésére. Nagyon izgultunk, hiszen valóban egy nem mindennapi húzás volt, de pont ez kellett akkor, hogy egy kicsit kizökkentsük az embereket. Havi egyszer néhány óra erejéig lehetőségük volt eljönni a Thinwood “játszótérre”, ahol megvalósíthatják az álom szemüvegkeretüket. Ahogy más termékekkel kapcsolatban, mint például ruhák esetében tudunk magunkra szabi/varratni egy-egy darabot, de ma már egy új autó vásárlásakor is az igényeinkhez mérten választunk és konfiguráltatjuk a rendszereket. (A Custom Shop események most is folytatódnak, ahol a Thinwood SzemüvegSzabóság szolgáltatásai is elérhetőek. A helyszínek folyamatosan változnak, érdemes figyelni a Facebook eseményeket).

Szerettük volna, ha az egyediség, közös tervezés a Thinwood szemüvegkereteknél is egy kiemelkedő szolgáltatás legyen. Különbözőek vagyunk, mind stílus, ízlés mind az arcunk vonásai szempontjából. A SzemüvegSzabóság -ban lehetőséget adtunk arra, hogy mindenki részese legyen a tervezésnek, így tökéletesen az arcára tudjuk “szabni” bárkinek a keretet, úgy hogy nem csak a fekete és barna összes árnyalatából, hanem több száz szín és minta közül tud választani. Ez egy remek eszköz arra, hogy a Thinwood viselők egy olyan szemüveget kapjanak, aminek megalkotásában ők is részt vettek. 

A főoldalon és a Thinwood Blog-on is találkozhattok számos érdekes Thinwood viselővel, akinek személyre szabott, egyedi szemüvegkeret készült.

Mi történik ha eljössz hozzánk?!

Először kicsit megismerjük egymást, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a tökéletes szemüvegkerettel térj haza. Itt kitérünk az elképzeléseidre és arra is, hogy milyen céllal kerestél fel bennünket.

Ezek után következik a forma választás:

  • meglévő modellekből tudsz választani

vagy

  • átalakítunk egy meglévő formát, kvázi alapnak használjuk

vagy

  • egy teljesen új formát hozunk létre a te elképzeléseid szerint.

Kiválasztottuk a formát, most jöhet a szín és a minta. Választhatsz a meglévő minták közül, hozhatsz előre elkészített grafikát, saját rajzot vagy akár a gyermeked alkotását. Ha jobban tetszik, természetesen egyszínű is lehet az új Thinwood kereted.

Miután mindent megbeszéltünk és leegyeztettünk küldünk egy látványtervet, hogy biztosan minden a tervek szerint készüljön el.

Természetesen szemvizsgálatra is van lehetőségetek, ehhez az időpontválasztó linken a “látásvizsgálattal együtt” csomagot válasszátok.

A Thinwood SzemüvegSzabóság az Evminov Gerinc és Egészség Központban található, ahol Aszalós Kinga Zsuzsánna, a központ vezetője és egyben optometristája, akihez időpontot tudtok foglalni.

Felkészültetek? Irány időpontot foglalni:

https://thinwood.booked4.us/public/

Thinwood Arnold Zsófi
Thinwood mintás szemüveg
Thinwood színes szemüveg
Thinwood mintás szemüveg
Thinwood türkiz szemüveg