IDŐPONT FOGLALÁS

Általános Szerződési Feltételek

A weboldal üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
A szolgáltató neve: Thinwood Kft.
Adószám: 26121398203
Székhely: 6000 Kecskemét, Domby Lajos utca 22. 2./8.
 
Üzletek:
SzemüvegSzabóság
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 6.
tel: +36 70 7325 999
 
Általános szerződési feltételek
Weboldal használata, látogatása:
A SzemüvegSzabóság látásvizsgálattal, szemészeti szűrésekkel, látásjavító szemüvegek készítésével, forgalmazásával, javításával, kontaktológiai szolgáltatásokkal és kereskedelmével foglalkozó szemüvegszaküzletek. Az általunk működtetett weboldal célja, hogy segítsük az embereket egészségük megőrzésében, legjobb tudásunk szerint a látáshibáik helyreállításában, korrigálásában.
A weboldalon található tartalmak, cikkek, tájékoztatók, videók, képi anyagok mind a Thinwood Kft. szellemi termékei, annak másolása újra közlése a forrás feltüntetésével és a tulajdonos engedélyével történhet.
A www.thinwood.hu is közölhet máshonnan átvett információkat, cikkeket, de azt minden esetben engedéllyel és a forrás feltüntetésével teszi, abból a célból, hogy minél magasabb minőségű tájékoztatást adhasson a weboldal felhasználóinak, látogatóinak.
A megjelent cikkek, hírek, egészség tippek nem helyettesítik az optometriai/orvosi ellátást. Amennyiben panaszai, problémái vannak, kérjük, forduljon orvoshoz.
Az oldalon megjelent tanácsok eredményeiért az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget.
A Szolgáltató árai a rendelés időpontjában érvényes listaárak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.  Az áraknál, fenntartja a Szolgáltató a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben módosítást követően azonnal tájékoztatást ad látogatóinak az új adatokról a www.thinwood.hu oldalon.
 
Időpontfoglalás:
A https://thinwood.booked4.us/public/ weboldalon történő  időpontfoglalás “Látásvizsgálat …” szolgáltatásra, a tényleges időpont előtt 48 órán belüli lemondás esetén, a szolgáltatás díjának megtérítése kötelező.
 
Offline, üzleteinkben történő vásárlás:
Üzleteinkben egyedi méret alapján készülő látásjavító eszköz vásárlása esetén, a megrendelés követően a megrendeléstől való elállást, visszamondást, visszavásárlást a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. (Az üzletben minden ügyfél részletes tájékoztatást kap az árakról, a megrendelés menetéről, szabályairól. Ezt követően a továbbiakban elállásra nincs lehetőség.)
Az egyedi méretvétel alapján készülő, adott ügyfél által leadott megrendeléssel egyidejűleg, minden esetben szükséges foglalót/előleget fizetni, mely a megrendelés összegének minimum 50 %-a.
Megrendelés után 3 hónapig őrizzük meg a megrendelt terméket. Amennyiben az ügyfél ez idő alatt nem veszi át a megrendelt terméket, a megrendeléskor adott foglalóként kifizetett összeget a Szolgáltatónak nem áll módjában visszaadni a megrendelő számára és a szemüveget is megsemmisíti.
Javításra behozott, használt szemüveg esetén, a javítás során keletkező törésére, repedése a Szolgáltatónak nincs módjában garanciát vállalni, a Szolgáltató nem vállal felelősséget. (Javítás során a rejtett anyaghibák, repedések, elért anyagok gyengeségei folytán előre nem látható módon eltörhetnek.)
Amennyiben az Ügyfél, az üzleteink vizsgálati eredményei alapján nem rendel szemüveget, az eredeti pecséttel és aláírással hitelesített vizsgálati eredményt, a vizsgálat díjának megfizetésére köteles. Az Ügyfél számla igényét előre kell, hogy jelezze a Szolgáltató felé. Az Ügyfél számára a számlát a vásárlás, fizetés időpontjában van lehetőség kiállítani, utólag erre már nincs lehetőség.
Megszokási garancia egyfókuszú és multifokális lencsékre:
A Szolgáltató által forgalmazott valamennyi szemüveglencsére 3 hónap megszokási garanciát vállalunk. Amennyiben a vásárló a pontosan elkészített multifokális szemüvegét nem tudja megszokni (megfelelő korrekció és centrálás ellenére), kicseréljük azt egy pár távoli és egy pár olvasó szemüveglencsére. Egyfókuszú lencse esetében, amennyiben a vásárló a lencse optikai minőségével elégedetlen (megfelelő korrekció és centrálás ellenére), kicseréljük azt egy másik típusú, azonos dioptriájú lencsére. A vételár- vagy értékkülönbözet visszatérítésére nincs mód. Drágább termék választása esetén a különbözetet felszámítjuk.
Minőségi garancia:
Kereteinkre és szemüveglencséinkre 2 év garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat esetén a megrendelést követően. Gyártáshibából adódó panaszokat a szemüvegkeret vagy szemüveglencse esetében (a hiba bevizsgálása után) annak megfelelő értékével cseréljük. Mechanikai sérülést, vagy nem rendeltetésszerű használatot követően a szemüvegkeret vagy lencse cseréjét nem áll módunkban garanciálisan vállalni. A szemüveglencse garanciális elbírálásához a gyártótól kapott garanciakártya bemutatása szükséges.
Üzleteinkben végzett, megfelelően megállapított dioptriáért és elkészült szemüvegért teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben az üzletünkben végzett vizsgálat alapján az általunk elkészített szemüveg mégsem bizonyul komfortosnak, a látásvizsgálatot megismételjük, szükség esetén a lencséket cseréljük.
Hozott szemvizsgálati eredmény (más optika/szolgáltató által készült szemvizsgálati recept, régi/jelenleg használt szemüveg dioptriák, az Ügyfél saját maga által meghatározott dioptria) alapján készült szemüvegre, a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Erről az Ügyfél, a szemüveg megrendelése előtt részletes szóbeli  tájékoztatást kap és a megrendeléssel ezt tudomásul veszi. 
A változás jogát fenntartjuk.
2020.05.01.